Utgång ikväll och nytagna bilder

Jaha ja, då ska man till THAO ikväll, typ en pub, och sitta och umgås med sina vänner och KANSKE dricka några pivo, isåfall blir det IQ-metoden, varannan vatten, vill mer än gärna vara rätt nykter och klar i huvudet, men också i kroppen.

Det kommer nog bli ganska så kul tror jag, om alla kommer som jag hoppas ska komma, min "son" Alex, Elias, han är bara för underbar, Andersson, ja, han är ju Andersson, det behövs inte sägas så mkt om honom, och sen Krille, har sett honom och träffat honom på krogen när jag va pissfull, så det räknas inte, så då räknar jag att senast jag såg honom var studenten haha.

Sen måste jag bara säga att jag älskar min flickvän, hon är så sööt & gullig, ni skulle bara veta!

Har tagit bilder på hur jag kommer se ut i kväll också
Så, hur tycker ni jag ser ut ikväll?





Vem har inte känt så?

Nu kommer ju då en låt som betyder så mkt för mig, den förklarar liksom hur jag känner det många gånger..

Då va man hemma igen!

GÖTT!!!!

Träningen gick bra, med tanke på att jag varit borta ett tag, men jag körde på tunga vikter, men jag körde inte så många rep. för jag ville inte överanstränga mig, det är ju första dagen på två veckor liksom.

Köpte min kebabrulle faktiskt, men jag åt inte hela, lämnade en bit kvar, men den slinker nog ner ikväll eller nåt haha.
Nu ska jag snart duscha, och sen vet jag faktiskt inte vad jag hittar på, men antingen sätter jag mig här eller så framför tvn, om jag inte städar eller nåt annat.

Men hur har eran dag varit?

Fy satans va trött man får vara!



Jaa, det är precis vad jag är, as trött och inte ett dugg taggad till att ta mig in till stan och lyfta skrot..
Men det tänker fan inte stoppa mig, no sir!

Det där om kebabrulle får jag faktiskt se om jag har tid för, jag är inte så sugen på idag heller, fast om man tänker så här så orkar jag ju inte laga mat när jag kommer hem heller, så det är la lika bra att köpa mig en sån ändå haha.

Jag får försöka blogga mer när jag kommer hem. Men ibland tappar man ju suget eftersom att det går så in i bomben segt! Men tills dess, take care!

Träning på schemat!



Jajamänsan, imorn så är det träning som gäller! har ju varit sjuk i snart 2 veckor, eller sjuk och sjuk, men inte helt kry iaf, och då ska man inte träna, man måste ju tänka på blodpumpen så den inte lägger av helt och hållet haha.

Har faktiskt gått ner från 76kg till 70kg nu, det ni!
Och så ska jag faktiskt unna mig en kebabrulle imorn efter träningen, för det är jag så grymt jävla sugen på.

Ska träna mage imorn, så långt har jag kommit och kanske, och då menar jag kanske, kör biceps imorn, fast jag tror ändå att det blir bröst. Men mage har jag saknat som fan, för där har det fan börjat hända saker, ÄNTLIGEN!

Dagen i stort har inte varit alls bra, har blivit "hotad" att bli utslängd på gatan, bråkat med flickvännen, jaa, känt mig rent piss bara. För jag vill verkligen göra nåt av mitt liv nu, asså börja jobba eller utbilda mig till nåt jag vill vara. Det är så jävla påfrestande att gå här hemma dag ut och dag in och inte göra ett skit, och vara pank... Så ibland så tär det ju lite på psyket, och man blir lättirriterad, eller bitter, men det är inte min mening att vara det, det bara blir så, för att jag är så typ deppig över allt..

Men jaja, jag hoppas det vänder snart alltihopa :)
Och jag hoppas att snart få träffa min älskling också <3

Home sweet home!




Då är man hemma igen, har varit på stan idag och fixat och trixat både hos försörjningsstöd och arbetsförmedlingen, + att jag har fixat fram 600:-, det ni!

Så nu har jag kommit hem då, gjort det varmt i huset, lagat mat, pratat med älskling, men det samtalet bröts av nån anledning, av okänd faktor...

Nu ser jag fram emot en helt ny vecka, och en lugn sådan!

Men va ska ni göra i veckan då? :)

Vad tycks?



Jag fick se ut så här idag, vad tycker ni?

Fredag, kärlek, fest och vänner på permission




Ja, då har det blivit fredag nu då! Idag ska man vara med vännerna och kröka lite då, en skön hemmafest med goa gubbar helt enkelt!
Och så kommer ju Andersson hem från soldatlivet nu i helgen!
Och han har ju inte festat sen han ryckte in, så jag får väl offra mig för honom och åka in och festa lite.
Men jag håller just nu på att bygga upp lite fest-stämmning, så man är lite taggad inför ikväll, fast det brukar jag vara, jag brukar jämt hålla god min och verka så rolig och trevlig, fast jag kanske egentligen tänker "herregud, ta mig hem"..

Pratade med älskling för en stund sen också, hon hade precis tagit lunch, och skulle gå och inhandla lite linsvätska. Tyvärr hade inte hennes dator kommit idag, och det tycker jag är synd för jag vet hur mkt hon längtar efter den. Min lilla älskling <3

Och imorn är det Alla Hjärtans Dag, och då ska jag uppvakta min käresta så in i Norden,
för det är hon värd! <3

Tänk att hon är min!



Världens snyggaste och sexigaste varelse! <3
Om jag är stolt? - HELL YEAH!

There's a party going on!



Imorgon är det fredag, och då kommer Andersson hem från de  militära, och vi har ju inte umgåtts sedan han ryckte in, så jag tyckte att nu fick det fan vara nog!
Så jag bjöd med honom till festen imorn, det kan han ju vara värd när han sliter för Kronan, eller vad sägs?
Han hade nog velat att det skulle vara en massa flickor med på festen men det blir det nog inte, eller det vill inte jag, jag vill ha ren och fin kväll med massa fylla med kompisar man känner, orka med främlingar liksom, när vi ska fira min och Staffans födelsedag.

Men det kommer nog bli en lyckad kväll imorn, jag känner det på mig.
Får se till att inte pilla med mobilen så mkt bara, för då kan det lätt sluta i katastrof.
Och så är det ju gött att man bara kan promenera hem till Andersson när kvällen börjar lida mot sitt slut, istället för att behöva krångla med buss hem och GÅ 4 KILOMETER!

Men asså, är det så att man måste dricka på en fest för att ha kul, egentligen, eller har man minst lika kul nykter?
Berätta vad ni tycker! :)

Sovmorgon, äntligen!



Idag sov jag riktigt länge, och det har jag väntat på hur länge som helst på att får göra nu.
Har ju fått mig en vana att bara sov 5-6 timmar och det är inte Sebbe byggd för att göra, nej han behöver 8 timmar för att må 100%.

Idag ska jag inte göra ett smack, bara ta det lugnt och vila mig, precis som älskling sa åt mig att göra.
Det ska bli sååå skönt!

Samtal med en som kan så mkt.




Har just pratat med älskling, och vi har verkligen pratat om fan allt ikväll. Det va hur jävla ballt som helst!
Vi pratade bland annat om politik, jämställdhet osv osv.
Och det va så jävla givande också, skönt att prata om rätt "viktiga" saker också.
Och så va hon så gullig mot mig också, och omtänksam, för jag har ju råkat på mig en förkyldning, och hostan är ju rätt ut sagt som hämtat ur en skräckfilm, och hon verkligen visade att hon brydde sig och hon rekommenderade flera olika kurer jag skulle försöka mig på för att det skulle bli bättre, och det ska jag verkligen göra också.
Och så gjorde hon en till sak idag som fick mig att känna att jag verkligen betyder nåt för henne, att jag är nån speciell.
Och det är det finaste nån kan göra för mig, och det gör hon så ofta hon får chansen till det!

Du är så jävla fin älskling, så jag vet inte vad jag ska göra...
Du kan verkligen få mig att må bra igen, när jag är så långt nere på botten man kan vara.
Och du förstår inte hur mkt det betyder för mig att du finns där för mig när allt bara känns hopplöst och mörkt ut.
För när allt är sådär mörkt och hopplöst, då är du det där bananskalet som gör att man verkligen ramlar och slår i huvudet och känner att man tamigfan lever till 100%.

Jag är så tok kär i dig att hälften hade räckt för att älska dig livet ut!
Jag älskar dig så himla mkt att jag ibland blir helt snurrig i bollen, och det finns ingen jag prioriterar före dig, du kommer alltid i första hand. Och så kommer det alltid att vara!
För jag kommer älska dig så länge mitt hjärta slår, och så länge min hjärna fungerar!

Hur ser jag ut idag då?

Hur ser jag ut idag då?
Vad tycks?







In till stan



In till stan idag, fixa lite hos skatteverket och sen till banken och hämta ut lite uppgifter, får se hur det går, man vet aldrig, iaf inte på skatteverket, för där kan det ju gå riktigt långsamt har man hör.
Och jag känner mig fortfarande inte helt 100, va tväär svårt att ta sig upp idag faktiskt.

Sen hjälpte det ju inte att man hade världens värsta dröm, och som man trodde hade inträffat när man vaknade..
Så dagen har inte börjat bra, minst sagt..


Vad framtiden innehåller?



Jag sitter här och tänker på vad framtiden innehåller, och om jag verkligen skulle vilja veta det egentligen?
Jag tror inte att jag skulle vilja kunna resa framåt i tiden och titta, för det förstör liksom hela spänningen med framtiden.
Fast man kan ju inte undgå att vara så jävla nyfiken heller!
Jag hade helst sett mig om 15 år med fru och 2 barn, och en helt galen snygg lägenhet, och jobbar som polis (eftersom att det alltid har varit min dröm) och att jag är väldigt lycklig med min livssituation.
Men man vet ju liksom inte vad som kommer hända och ske.
Jag vet iaf att jag inte vill bli känd, det hade inte varit nåt för mig,  jag är mer den som vill ha lugn och ro och rå om min familj, för det skulle jag tycka va det mest ultimata och mysigaste (:
Fast det vore ju inte helt fel att vinna 120 miljoner på lotto heller haha.


Familjefar, med volvo och hund, det kanske låter som världens mest tristaste liv för många, men för mig hade det verkligen inte varit det, inte alls! Vem har sagt att man inte kan vara en wild one bara för att man har familj?
Jag känner ju mig själv, och jag kommer aldrig bli tråkig, för jag vill jämt vara med om nya äventyr.

jag vet att jag inte har så många läsare haha, men jag frågar ändå:

Var ser du dig om 15 år? Har du blivit allt det du drömt om, pluggar du, är du ute och reser, vad som helst, jag vill veta! ;)


Så många känslor, men ingenstans att få utlopp för dom



Har du någonsin saknat någon så mkt att du känner ett stort svart hål i hjärtat, ett hål som inget kan fylla, förutom den personen?
Har du älskat någon så mkt att du inte vet hur du ska bete dig?
Har du någonsin tänkt på en person så mkt, så att när du gör det så står tiden still?
Vaknar du på morgonen med ett leende på läpparna för att du tänker på någon?
Känns det som att du lever i en fantasivärld och är rädd för att vakna?
Pirrar det i magen när du hör personen prata med dig?
Känner du ett lyckorus i hela kroppen när personen säger ett snällt ord till dig?



Jag måste svara ja, på allt!

Irriterande sjuk...


(Nyårsaftonsbild, på nästan hela gänget)

Det är precis va jag är, irriterande sjuk! Det började i Göteborg och följde med hit. Enormt jobbigt, för jag kan ju fan inte träna när jag är sjuk, jag kommer ligga efter 2 veckor med träningen bara för det!
Och ja, som sagt så har jag varit i Gbg, för både jag och min lillebror fyllde ju år förra veckan, han 9 och jag 20 :)
Det va trevligt faktiskt, tårta och hela fadderullan haha.
Och så fick jag ju träffa min lilla systerdotter Evelina, och hon tyckte allt att det va skojigt att se sin Mobro Bastan tihi <3
Det är inplanerat med fest på fredag, men det vet jag inte om jag är sugen på, hade ju faktiskt ställt in mig på att få en kärlekshelg med älskling, men icke!

Nytt på käleksfronten:
Linnéa kan inte komma denna veckan, så jag kommer vara all by myself på självaste Alla Hjärtans Dag, it BLOWS bigtime! Kanske kan hon komma nästa vecka, jag hoppas på det men jag har inga förväntningar, för det brukar bara sluta i psykisk tragedi ändå...

Men jag älskar dig ändå, vad som än händer älskling! <3

Inget ska få stoppa oss




Looking in your eyes I see a paradise
This world that I've found
Is too good to be true
Standing here beside you
Want so much to give you
This love in my heart that I'm feeling for you

Let 'em say were crazy, I don't care about that
Put your hand in my hand baby
Don't ever look back
Let the world around us just fall apart
Baby we can make it if were heart to heart

And we can build this dream together
Standing strong forever
Nothing's gonna stop us now
And if this world runs out of lovers
We'll still have each other
Nothings gonna stop us, nothings gonna stop us now

I'm so glad I found you
I'm not gonna lose you
Whatever it takes I will stay here with you
Take it to the good times
See it through the bad times
Whatever it takes is what I'm gonna do

Let 'em say were crazy, what do they know?
Put your arms around me baby
Don't ever let go!
Let the world around us just fall apart
Baby we can make it if were heart to heart



Tillsammans kan vi lyckas med allt, inget ska få stoppa oss älskling! <3

På livets promenad...


Hon gör mig så varm och glad! Tillsammans går vi hand i hand
på livets promenad.


Inna jag träffade dig va jag bortkommen, jag visste inte va riktig kärlek var! Jag visste inte ens om jag var värd att någon tyckte om  mig eller älskade mig, tills du kom! Du tog min hand och lyfte upp mig till stjärnorna, du visade mig att jag faktiskt är värd nånting och att jag kan få nån på bra humör. Och du visade mig att jag kan älska nån så mkt som jag älskar dig! Varenda vaken minut tänker jag på dig, jag tänker på hur det skulle vara att få vara md dig och göra det du gör i just den stunden, eller det jag gör i den stunden. Jag tänker på alla vackra ord du brukar säga till mig, som får mig att känna mig speciell och att jag ibland verkligen är världens bästa kille. Ibland, när jag sitter på bussen hem från träningen, brukar jag sluta mina ögon och låtsas att du sitter bredvid mig i bussen, att du sitter väldigt nära bredvid mig och håller min hand, och hur du ler när jag tittar på dig...
Jag skulle aldrig kunna göra nåt för att skada dig, och det finns inget jag inte skulle göra för dig.
Varenda gång du säger dom tre orden, jag älskar dig, så växer sig min kärlek allt starkare i mitt hjärta.


Men det som hände idag... Du vet vad jag tycker om den smutsen, och jag har sagt att jag kan inte vara tillsammans med nån som vill göra det, jag kan verkligen inte det, för den smutsen har tagit ifrån mig en sån stor del av mitt liv, som jag aldrig kommer få tillbaka, och jag vill inte vara med om det igen, aldrig, jag vill inte förlora någon pga det!
Och om du känner att du behöver det för att orka med, då tror jag faktiskt inte du du behöver mig alls, för kan inte jag få dig att känna dig lycklig eller att du orkar med, utan bara med hjälp av det, då förstår jag inte vad du har mig till.

Men jag älskar dig och vill leva med dig, men jag kan inte göra det om du vill hålla på med det...

Nät-pedofiler ocn annat avskum, tvifan!


( To catch a predator, sjukt bra program, och nyttigt! )

Jag blir så FÖRBANNAD!!!!
Läste en artikel på aftonbladet nyss om hur dom lurade en gubbe som trodde att han skulle få träffa 13-åriga Linn, men istället konfronterades med nån aftonbladet reporter...

Asså, jag beundrar verkligen reporten, för hade jag själv konfronterat honom så skulle jag ju inte göra det med en mikrofon, det är ju ett som är säkert. Nej jag hade nog konfronterat honom med knogjärnet Bellinda, ett basebollträ och en gasolbrännare!

Vafan det är ju helt sjukt hur gamla gubbar kan ragga, och mer därtill, på flickor som är i deras egna döttrars ålder!
Det är så jävla vidrigt! Ååååh va förbannad jag blir!
Hur kan man ens tända på nån som inte ens är färdigutvecklad, både fysiskt och psykiskt?

Och den här frågan får mig att tänka på alla äckliga saker som åker, som ett exempel, till Thailand och köper småbarn.
Sånt sker ju liksom på öppna gator... Hur kan folk bara stå och kolla på?! Jag kan ju lätt säga att hade jag fått se nånting sånt så vet jag inte vad jag hade gjort. Men det hade nog inte varit lagligt iaf!

Och sen så tycker jag fan inte att sexualförbrytare ska få sitta bland andra likasinnade.. Fatta vilket nätverk dom bygger upp när dom sitter på kåken. Har dom inte haft kontakter när dom åker in så har dom ju förfan 100 kontakter när dom kommer ut! Sätt dom bland mördarna och alla andra, så dom får känna hur det är att sitta på kåken!

Och det är ju också lite vrickat hur svaga straff vi har i Sverige när det kommer till det.. "Våldtäkt av minderårig, 2 år", vafan är det för skit?!
Dela ut ett riktitgt straff istället! 2 år är ju ingenting jämfört va offret har fått lida, och troligen kommer få lida för resten av livet! Man borde komma på nån metod som kränker förövarna lika mkt som dom har kränkt sina offer.
Och jag förstår inte dom som säger att det borde vara dödsstraff på dom heller, för det är ett jääävligt lindrig straff, om ni frågar mig!

Det gör riktigt ont i hjärtat när jag tänker på alla dom som fått utstå nånting sånt, USCH!


Det är nu som livet är mitt!



Just nu så är mitt liv helt otroligt! Jag har nästan allt som jag vill ha..
Det enda som fattas är ett jobb haha.
Men annars så ska man fan inte klaga, för jag har både hälsan och psyket i behåll, och jag tränar och håller kroppen igång, och framförallt så har jag ju alltid min älskling också, det viktigaste.
Och jag svälter inte och jag har en kudde att lägga huvudet på, när John Blund närmar sig om nätterna.

Det är lite konstigt att människor ska klaga över allt egentligen, när dom har så mkt som andra inte har.
Det är synd att vi ska ta allt förgivet. Det känns lite i hjärtat när man tänker på alla dom som inte har nån säkerhet alls i sitt liv. Dom som inte vet när dom får mat nästa gång, eller vatten, eller var dom ska sova, om dom kommer leva för att se nästa dag och vad den har att erbjuda.

Vi är så hemskt bortskämda egentligen! Och det är ju jag också, det ska jag inte sticka under stol med...

Men just nu så är jag nöjd med i princip allt! :)

Det är nu som livet är mitt. Jag har fått en stund här på jorden.
Och min längtan har fört mig hit. Det jag saknat och det jag fått.


Jävlar va det ska smälla!



Imorn är det måndag, och då är det träning som gäller, då ska jag ta i så musklerna dundrar som åskan själv! ;)
Eftersom att jag ska till Göteborg på tisdagen så kommer det ju inte bli så himla mkt träning den här veckan, men jag ska iaf försöka hinna med mage, biceps och kanske bröst imorn. Och eftersom att jag va lite sjuk dom sista dagarna denna veckan, så har jag en del att ta igen imorn!

Och nu är det bara 13 dagar kvar tills min Linnéa kommer <3
Hoppas jag iaf, hoppas verkligen att hon får ledigt, annars jävlar, då tar det hus i helvetet!
Åååh, då får vi fira alla hjärtans dag tillsammans, fatta mys-faktorn på det?! ;D

Har även sett att min träning ÄNTLIGEN börjat ge resultat, jag blir så glad!

RSS 2.0